Stillinger ledig: Deltid og tilkallingsvikarer

Medarbeidere ved vår alternative skolearena, Alpakkagaarden - Østre Kjærnes

Om Oss:

Alpakkagaarden – Østre Kjærnes er et unikt sted og vi som jobber der, tror på verdien av å tilrettelegge i gårdsmiljøet for mennesker i alle aldre. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som inkluderer gårdsarbeid, dyreomsorg, terapi, arrangementer, gårdsbutikk, ADL-trening, friluftsaktiviteter, matlaging, servering, hagestell, skogsarbeid, og mye mer. Vi har skapt et trygt og inkluderende miljø der våre aktiviteter, spesielt i samhandling med dyrene, hjelper enkeltelever og grupper med å utvikle seg både personlig og sosialt.

Vi tror på anerkjennelse, omsorg og relasjon som nøkkelen til utvikling og trivsel. Vår dedikerte stab har bred kompetanse og er engasjert i å skape varige positive endringer i livene til våre deltakere.

Vi trenger nå flere gode medarbeidere til vårt Inn på tunet tilbud, Alternativ skolearena for enkeltelever og grupper av elever fra grunnskolene i Moss og Våler. 

Vi er stolte av vår “Gårdskole” som tilbyr en alternativ skolearena for barn og unge mellom 10 og 18 år som har utfordringer på grunnskolen eller har droppet ut. Vårt mål er å forbedre skolehverdagen for disse elevene og forebygge fremtidig frafall fra videregående skole. Vi ønsker å inkludere, trives, og fremme læring, god helse, sosiale ferdigheter og arbeider målrettet sammen med hjemskolene,  med praktisk tilnærming til obligatoriske fag i skolen.

Du får arbeide sammen med dedikerte medarbeidere, herlige mennesker og dyr, du får mye frisk luft og ingen dag er lik. Konkurransedyktige arbeidsbetingelser. 

Kvalifikasjoner:

  • Interesse og engasjement for arbeid med barn og unge.
  • Erfaring med gårdsarbeid, dyreomsorg eller et relevant felt (snekker, mekker eller har god kunnskap om hest) 
  • Evne til å bygge positive relasjoner og skape et støttende miljø.
  • Se løsninger fremfor problemer. 
  • Over 18 år og førerkort klasse B. 
  • Fleksibel og villig til å delta i ulike aktiviteter.
  • Relevant utdannelse og eller personlig egnethet. 
  • Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner.
  • Politiattest før tiltredelse. 

Hvordan Søke:

Send din søknad og CV til post@alpakkagaarden.no med emnet “Søknad – Medarbeider ved Alpakkagaarden – Østre Kjærnes“. Ønsket om fast deltid eller tilkallingsvikar. Søknadsfrist er fortløpende frem til 1.12.23

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker å inkludere deg i vårt dedikerte team som jobber for å gjøre en positiv forskjell i livene til barn og unge.

Ved spørsmål om arbeidsplass, annonsen og stillingene: Daglig leder Linda Tegneby, tlf 93204001 

linda@alpakkagaarden.no

usercartphone-handsetcalendar-fullchevron-downarrow-left