Selskapslokale til leie

Legg ditt neste selskap til Alpakkagaarden – Østre Kjærnes. Vi har et vakkert, romslig og velutstyrt selskapslokale på gårdens låve med plass til 60 personer. Lokalet kan lett tilrettelegges så det passer både for små og store selskaper.

Utover selskapslokalet får du også tilgang til anretningskjøkken, toaletter (HC), egen kjøkkeninngang og en hovedinngang. Det betyr at du selv kan velge om du vil leie og arrangere alt selv, eller om du ønsker at vi skal organisere det for deg (alternativt en kombinasjon av dette). Vi er uansett behjelpelige med informasjon om catering og annet det kan være behov for.

Lokalene passer perfekt til:

- Bryllup
- Jubileum
- Bursdag
- Konfirmasjon
- Minnestund
- 60-årslag
- Familiesamling/slektstreff
- Julebord

Ved bryllupsarrangementer leier vi ut lokalet sammen med bryggerhuset vårt, som består av tre leiligheter med overnattingskapasitet på totalt 20 personer. Med selskapslokale ved Moss er det også en rekke overnattingsmulighet der. Leieperioden for et bryllupsarrangement er fra fredag til søndag, eller etter avtale.

Vi du ta bilde med vårt firebeinte vertskap? Ettersom vi er en alpakkagård legger vi selvfølgelig til rette for at jubilanten eller brudeparet kan få ta bilde med en alpakka, dersom det er ønskelig.

Velkommen!


Bestilling
Ta kontakt for informasjon om pris og booking.
noun_692985

Har du noen spørsmål?
Ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Kontakt form
 • Hva våre kunder sier

  "Vi arrangerte julebord på Østre Kjærnes i 2021. Kvelden var veldig vellykket og vi var svært fornøyd. Det var koselig pyntet ute og inne, maten var god og serveringshjelpen var dyktig."
  Tone Lillesund
  Lokaler til leie
 • Hva våre kunder sier

  "Hyggelig sted og eiere. Fine muligheter for forskjellige uteaktiviteter."
  Cecilie Olstad
  Lokaler til leie

Kurs eller konferanse?

Kontakt oss for priser og booking
usercartphone-handsetcalendar-fullcrosschevron-downarrow-left